Καλάθια νίκης από τα κορίτσια του Καλοχωρίου

Της Ελένης Μπούντου 
Το πίστεψαν και τα κατάφεραν! Οι γυναίκες του Μ. Αλεξάνδρου Καλοχωρίου κέρδισαν το πρωτάθλημα και θα αγωνίζονται του χρόνου στα σαλόνια της Α2. Πρόκειται για μια μεγάλη επιτυχία της ομάδας καθώς...



θα είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου που θα δώσει το παρών στη δεύτερη εθνική κατηγορία. 
Μόνο χαρούμενη θα μπορούσε να αισθάνεται μετά την επιλογή της να φύγει από τον Άρη και να έρθει στον Μέγα Αλέξανδρο η αρχηγός της ομάδας Κατερίνα Μπασματζίδου: «Ήταν επιλογή μου και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που δικαιώθηκα από την πρώτη κιόλας χρονιά. Το πρωτάθλημα ήταν μέσα στους στόχους μας. Στην πορεία δημιουργήθηκαν προβλήματα λόγω της αποχώρησης συμπαικτριών και του προπονητή, αλλά στο τέλος τα καταφέραμε». 

Μια ομάδα – «γροθιά» 
Θεωρεί κλειδί της επιτυχίας το εξαιρετικό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα: «Με τα κορίτσια είμαστε πολύ δεμένες, περνούμε πάρα πολλές ώρες μαζί. Υπάρχει εξαιρετική επικοινωνία μεταξύ μας. Οι νίκες και ειδικά στα ντέρμπυ ήταν θέμα εγωισμού για μας». Όσο για το μέλλον η αρχηγός αποκαλύπτεται: «Πλέον ο στόχος μας είναι να μείνουμε στην μεγάλη κατηγορία. Ξέρουμε ότι τα πράγματα θα είναι δύσκολα και οι απαιτήσεις πολλές αλλά ελπίζω να τα καταφέρουμε». 
Αν και ανέλαβε την ομάδα λίγο πριν το τέλος του Α΄ γύρου ο πρωτομάστορας αυτής της ομάδας, ο προπονητής Λευτέρης Κουριανίδης δηλώνει ότι η επιτυχία οφείλεται καθαρά στα κορίτσια: «Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι για αυτά που πέτυχε η ομάδα. Ήταν μια δύσκολη κατηγορία και μέχρι το τέλος παιζόταν η πρωτιά. Εμείς το θέλαμε πολύ και τα καταφέραμε. Το 90 % αυτής της προσπάθειας πιστώνεται στις παίκτριες και μετά σε όλους τους άλλους». 


Share/Bookmark

Δημοσίευση σχολίου

About This Blog

ΑΡΧΕΙΟ

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP