14χρονος πρωταθλητής μότο κρος στον Άγιο Αθανάσιο

Του Στ. Τραπεζανλίδη

O νεαρός Ανέστης Ράδος, λόγω της έλλειψης πίστας μότο κρος στην Θεσσαλονίκη, έρχεται στον Άγιο Αθανάσιο. Ο 14χρονος μαθητής της δευτέρας Γυμνασίου κάθε Κυριακή κάνει χιλιόμετρα για να προπονηθεί. Ο πατέρας του, Κώστας Ράδος, εξομολογείται στους ¨Ρ¨ πως τα έξοδα είναι πολλά για όποιον ασχολείται με τις μηχανές ενώ το γεγονός ότι αναγκάζεται να πηγαίνει τον Ανέστη για προπόνηση εκτός Θεσσαλονίκης το κάνει ακόμα πιο δύσκολο....
Η αγάπη του μικρού Ανέστη για τις μηχανές είναι δεδομένη, όπως επίσης και το ταλέντο του. Η σχέση του με τις μηχανές ξεκίνησε όταν σε ηλικία 5 ετών η μητέρα του θέλησε να του αγοράσει μηχανάκι. Έτρεξε για πρώτη φορά σε αγώνα όταν ήταν 7 ετών στην Καρυώτισα, ένας αγώνα που του φάνηκε μαραθώνιος, όπως λέει ο ίδιος. Η εξέλιξή του ήταν μεγάλη και το 2007 κατέκτησε με την σειρά, το πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος, το πανελλήνιο και το βαλκανικό πρωτάθλημα! Αργότερα κατέκτησε ξανά το πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος ενώ αυτή την στιγμή είναι πρώτος στο πανελλήνιο.
Στον ελεύθερο χρόνο του, παίζει playstation, όπως και όλα τα παιδιά της ηλικίας του, με την διαφορά ότι προτιμάει τις μηχανές από το ποδόσφαιρο. Όνειρό του είναι να καταφέρει να πάει στο εξωτερικό γιατί οι συνθήκες εκεί είναι ιδανικές και οι ευκαιρίες για καταξίωση στο μότο κρος περισσότερες.


Share/Bookmark

Δημοσίευση σχολίου

About This Blog

ΑΡΧΕΙΟ

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP