Πανηγυρίζει η Αναγέννηση Χαλκηδόνας

Ρεπορτάζ: Στάθης Τραπεζανλίδης

Πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η Αναγέννηση Χαλκηδόνας και πήρε το εισιτήριο για την Α1 κατηγορία της ΕΠΣΜ. Οι παίκτες του Ιερόθεου Γιαμουρίδη δεν αντιμετώπισαν κανένα απολύτως πρόβλημα και τελείωσαν το πρωτάθλημα με 19 νίκες, δύο ισοπαλίες και μόλις μία ήττα! Επιπλέον, οι πρωταθλητές του 1ου ομίλου της Α’ κατηγορίας είχαν την καλύτερη επίθεση (2,95 τέρματα ανά παιχνίδι) και την καλύτερη άμυνα( 0,55 τέρματα ανά παιχνίδι), στατιστικά πραγματικά εντυπωσιακά.

Ο προπονητής της Χαλκηδόνας Ιερόθεος Γιαμουρίδης, ανέφερε ότι η ομάδα έκανε μία αξιοζήλευτη πορεία που κατά κύριο λόγο οφείλεται στην έλευση -με την βοήθεια του προέδρου- σπουδαίων παικτών, οι περισσότεροι από τους οποίους έχουν κερδίσει ξανά την άνοδο με διαφορετικές ομάδες. Απαντώντας σε σχετική ερώτησή μας, τόνισε ότι «η επιτυχία οφείλεται στην καλή οργάνωση, την μεθοδικότητα, τη δουλειά και τη σοβαρότητα» καθώς, όπως τονίζει δεν υποτίμησαν κανέναν αντίπαλο. Στα αρνητικά της χρονιάς είναι η εμφανής απουσία του κόσμου από το γήπεδο.
Ο αρχηγός Γιώργος Τσαλώνης, δηλώνει ότι υπήρχε διαφορά ποιότητας ανάμεσα στην Χαλκηδόνα και τους υπόλοιπους και προσθέτει: «Είχαμε παίκτες με προσωπικότητα και καλή χημεία μεταξύ τους, καλό τεχνικό επιτελείο και δυνατή διοίκηση ενώ καθημερινά γινόταν σωστή δουλειά στις προπονήσεις».
Ο Βασίλης Ταρταμπούκας, παίκτης της Χαλκηδόνας εδώ και δύο χρόνια αναφέρει ότι η διαφορά φέτος οφείλεται στο ότι η ομάδα είχε καλύτερες συνθήκες για πρωταθλητισμό, υπήρχε οργάνωση από την αρχή της χρονιάς και καλός σχεδιασμός.
Όλοι οι άνθρωποι της Χαλκηδόνας δηλώνουν ότι σε περίπτωση που μείνει ο πρόεδρος, Μάρκος Γκορίδης, η ομάδα με μία-δύο προσθήκες θα διεκδικήσει και του χρόνου εκ νέου την άνοδο. Ο κ.Γκορίδης αν και χαρούμενος για το πρωτάθλημα, αποκάλυψε στους «Ρ» ότι είναι απογοητευμένος τόσο για την απουσία του κόσμου από τα παιχνίδια της ομάδας όσο και από τη μη στήριξή της από την δημοτική αρχή (την προηγούμενη) γι αυτό και δεν έχει αποφασίσει ακόμα εάν θα παραμείνει και τη νέα σεζόν.

Οι πρωταθλητές
Παίκτες: Μαινόπουλος Θάνος, Μακεδόνας Σέριφ, Μαυρίδης Παντελής, Καλοιδης, Κασιφίδης Γιάννης, Αραμπατζής Θεόδωρος, Ακριτίδης Μπάμπης, Γραμμενόπουλος Δημήτρης, Κούσας Γεώργιος, Μυστρίδης Γεώργιος, Ταρταμπούκας Βασίλειος, Σπετιν Χασανι, Πολίτης Τάσος, Ατματζίδης Γιάννης, Καφές Θωμάς, Μουτροπίδης Γιώργος, Αμπιτιν Λεωνίδας, Τανταλίδης Μαρίνος, Πομάκης Γεώργιος, Σαρβανίδης Γεώργιος, Ιασωνίδης Αλέξης, Αριστάδης Ορέστης, Γιαννουκίδης Χρήστος, Μπαλάσκας Τόλης, Τσαλώνης Γιώργος(αρχηγός).
Προπονητής: Γιαμουρίδης Ιερόθεος, βοηθός προπονητή: Πουρλίδας Θωμάς.


Share/Bookmark

Δημοσίευση σχολίου

About This Blog

ΑΡΧΕΙΟ

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP