Απολογισμός της ποδοσφαιρικής περιόδου από τους Ρεπόρτερς

Του Στέφανου Παρασίου 
Η ποδοσφαιρική χρονιά 2010-2011 πλην ελαχίστων εξαιρέσεων έφτασε στο τέλος της. Μετά από μια κοπιαστική χρονιά ήρθε η ώρα να κάνουν… ταμείο! Άλλες τα κατάφεραν και άλλες πάλι όχι. Για να δούμε τι έκαναν οι ομάδες της περιοχής μας...


Στην Δ’ Εθνική ο Καμπανιακός κατόρθωσε να παραμείνει , εξασφαλίζοντας την παραμονή του έστω και στο τέλος της περιόδου, μοιράζοντας χαμόγελα στη Χαλάστρα. Αντίθετα τα συναισθήματα στα Κουφάλια, όπου ο ιστορικός ΠΑΟΚ αναγκάστηκε να αποχαιρετίσει την κατηγορία, μην μπορώντας να κερδίσει πολύτιμους βαθμούς τις τελευταίες αγωνιστικές 
Στην Α1 τον δρόμο προς την Δ’ εθνική , του εδώ και καιρό πρωταθλητή, Ολυμπιακού Κυμίνων θα ακολουθήσει η Δόξα Πενταλόφου. Η ομάδα από τον δήμο Ωραιοκάστρου κατάφερε να τερματίσει στην πρώτη θέση των Πλέι οφ, αφού κέρδισε σε ουδέτερο γήπεδο την Ένωση Συκεών. Αντίθετα υποβιβάστηκαν ο Μακεδονικός Γέφυρας και η Ομόνοια Σίνδου που έχασαν στους αγώνες Πλέι άουτ που έδωσαν εκτός έδρας με Ιωνικό και Παύλο Μελά με 1-0 και 2-0 αντίστοιχα. Στην ίδια κατηγορία θα αγωνίζονται ο Μακεδονικός Λητής και ο Εθνικός Μαλγάρων. 
Στην Α’ κατηγορία στον 1ο όμιλο η Αναγέννηση Χαλκηδόνας, πραγματοποιώντας ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα, αναδείχτηκε εύκολα πρωταθλήτρια και τη νέα χρονιά θα την βρει να αγωνίζεται στην Α1 κατηγορία. Στην μεγάλη κατηγορία της ΕΠΣΜ θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν και ο ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου που επιβλήθηκε με 3-0 στο ουδέτερο γήπεδο της Νεάπολης της Δόξας Περιβολακίου. Ο Σμυρναϊκός Βαθύλακκου ο Μ. Αλέξ. Βραχιάς και ο Μ. Αλέξ. Καλοχωρίου θα αγωνίζονται και του χρόνου στην ίδια κατηγορία, ενώ τον δρόμο για την Β’ ερασιτεχνική πήρε η Νίκη Νεοχωρούδας πραγματοποιώντας ένα πολύ κακό πρωτάθλημα. Στον 2ο όμιλο ο Αισχύλος Ωραιοκάστρου υποβιβάστηκε απευθείας ως τελευταίος της κατηγορίας. Στον 4ο όμιλο ΑΕ Αγίου Γεωργίου και Μ. Αλεξ. Μελισσοχωρίου κατάφεραν να παραμείνουν στην Α’ κατηγορία, όπου θα αγωνίζονται και την νέα σεζόν. 
Στην Β’ κατηγορία στον 1ο όμιλο ο Διγενής Μονολόφου τερμάτισε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και έτσι πήρε το απευθείας «εισιτήριο» για την Α’. Στα Πλέι οφ της κατηγορίας οι Νέοι Σίνδου κέρδισαν στα πλέι οφ τον Ολυμπιακό Λουδία με 1-0 κερδίζοντας την άνοδο. Στην Γ’ κατηγορία υποβιβάζονται ο ΠΟ Ξηροχωρίου ως τελευταίος του βαθμολογικού πίνακα και ο Αξιός Ανατολικού, ο οποίος ηττήθηκε από τον Ατρόμητο Φιλαδέλφειας στην διαδικασία των Πλέι άουτ. Στην ίδια κατηγορία θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν οι υπόλοιπες ομάδες της περιοχής μας. Στον 6ο όμιλο Φίλιππος και Κεραυνός Ωραιοκάστρου δεν κατάφεραν να κάνουν την υπέρβαση στα Πλέι όφ και θα αγωνίζονται εκ νέου στην Β’ κατηγορία του χρόνου μαζί με την Δόξα Δρυμού. 
Στην Γ’ κατηγορία στον 1ο όμιλο από τις ομάδες της περιοχής μας ανεβαίνουν η Δόξα Πετρωτού ως πρωταθλήτρια , ο Μακεδονικός Μοναστηρίου και η Αστραπή Μεσαίου από την διαδικασία των Πλέι όφ. Όλες οι υπόλοιπες ομάδες μας θα αγωνίζονται ξανά στην ίδια κατηγορία. 


Share/Bookmark

Δημοσίευση σχολίου

About This Blog

ΑΡΧΕΙΟ

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP