Δι-ΔΑΣ-κουν βόλεϊ τα κορίτσια του Ωραιοκάστρου

Του Χάρη Καλφόπουλου

Χρειάστηκε κάτι παραπάνω από 2 ώρες για να καταφέρουν τα κορίτσια του Μανώλη Σκουληκάρη να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα και παράλληλα την άνοδο στην Α2 εθνική κατηγορία του βόλεϊ. Ύστερα από ένα ματς για γερά νεύρα όπου ο Δημοτικός Αθλητικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου βρέθηκε 2 φορές πίσω στα σετ κατάφερε τελικά να κάμψει την αντίσταση της «Ελπίδας Αμπελοκήπων» και να πάρει τον αγώνα στο τάι μπρέικ με 3-2(24-26,25-20,19-25,26-24,15-7) .

Ο βοηθός προπονητή Κώστας Αγγουράς, πριν τον αγώνα δήλωσε πως: «όλα εξαρτώνται από την όρεξη των κοριτσιών αλλά και την όρεξη της διοίκησης η οποία κάνει τα αδύνατα δυνατά για να είναι η ομάδα στην κορυφή αυτή τη στιγμή». Το μυστικό της επιτυχίας ήταν «η σκληρή δουλειά στις προπονήσεις αλλά και η καλή χημεία ανάμεσα στα κορίτσια είναι αυτά που συνθέτουν μια επιτυχημένη χρονιά».

Ανταμοιβή σκληρής δουλειάς
Για το τελευταίο ματς οι παίκτριες και ο προπονητής πόνταραν στο πλεονέκτημα της έδρας αλλά και στη συγκέντρωση της ομάδας μέχρι και το τελευταίο λεπτό του αγώνα και τα καταφέρανε πολύ καλά αφού παρέμειναν ψύχραιμες παρόλο που βρέθηκαν πίσω στο σκορ 2 φορές.
Η επιτυχία αυτή ήταν μια ανταμοιβή τόσο για τα κορίτσια που δούλεψαν σκληρά όλη την χρονιά, όσο και για την διοίκηση της ομάδας η οποία με τις κατάλληλες προσθήκες κατάφερε να φτιάξει μια πολύ δυνατή ομάδα με ποιότητα και βάθος αλλά το σημαντικότερο είναι ότι έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια «οικογένεια» η οποία αγωνίζεται με ψυχή,πάθος και αγάπη για την ομάδα. Ο πρόεδρος του ΔΑΣ Ωραιοκάστρου Στέργιος Μπάτος αλλά και ο γενικός γραμματέας Παναγιώτης Παπαδόπουλος ήταν συνέχεια δίπλα στα κορίτσια και την τεχνική ηγεσία της ομάδας δουλεύοντας πυρετωδώς για να φτάσει αυτή η ομάδα στην κορυφή. Επόμενος στόχος του συλλόγου για τη νέα χρονιά είναι η παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία και από εκεί και πέρα έχουν κάθε δικαίωμα να ονειρεύονται το κάτι παραπάνω για τα επόμενα χρόνια.

Ελπίζουν οι Μακεδόνες
Οι παίκτριες της ομάδας βόλεϊ των Μακεδόνων Αξιού, περιμένουν κι αυτές τη δική τους σειρά για να πανηγυρίσουν. Ειδικότερα, περιμένουν στραβοπάτημα του Άρη στην Σταυρούπολη την τελευταία αγωνιστική, για να πανηγυρίσουν με δική τους καθαρή νίκη 3-0 ή 3-1 την άνοδο στην Α1 εθνική κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας.


Share/Bookmark

Δημοσίευση σχολίου

About This Blog

ΑΡΧΕΙΟ

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP