Καλούν για απογραφή

Σε αγώνα δρόμου έχουν επιδοθεί οι δήμαρχοι της δυτικής Θεσσαλονίκης προκειμένου να εξασφαλίσουν τη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή των πολιτών στην απογραφή. Άλλωστε, διακυβέυονται πολλά... το εξής ένα: χρηματοδοτήσεις αναλογικά του πληθυσμού.

Με το σύνθημα "Μένουμε «ΔΕΛΤΑ» και το δηλώνουμε",ο δήμος Δέλτα καλεί όλους τους κατοίκους του δήμου «ΔΕΛΤΑ»να πάρουν μέρος στην απογραφή που θα πραγματοποιηθεί απο τις 10-24 Μαίου. Όπως αναφέρουν στο δήμο, το θέμα της απογραφής είναι πολύ σημαντικό καθώς ,αυτή είναι που καθορίζει τα οικονομικά κονδύλια για τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης.Μεγάλο πρόβλημα για τον δήμο Δέλτα μέχρι τώρα ήταν το γεγονός ,ότι οι μόνιμοι κάτοικοι ήταν περισσότεροι σε σχέση με αυτούς που απογράφονταν και αυτό είχε ως αποτέλεσμα τα χρήματα που έφταναν στα ταμεία να είναι κατά πολύ λιγότερα απο ότι δικαιούντανο δήμος και οι Υπηρεσίες.
Από την πλευρά του ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Δ. Σαραμάντος απευθύνει έκκληση στους πολίτες να απογραφούν ή και να μεταδημοτεύσουν, προβάλλοντας ως επιχειρήματα τη βελτίωση της αποκομιδής απορριμμάτων, την ασφάλεια κυκλοφορίας οχημάτων και πεζών, τη λειτουργία νέων παιδικών σταθμών, την κατασκευή νέων σχολείων κλπ.
Αντίστοιχη εκστρατεία έχει ξεκινήσει και ο δήμος Χαλκηδόνας.


Share/Bookmark

Δημοσίευση σχολίου

About This Blog

ΑΡΧΕΙΟ

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP