Μπάτος: "Αδίστακτος ο Σαραμάντος"

Κόντρας συνέχεια για το λατομείο του Μεσαίου. Ο πρώην δήμαρχος Ωραιοκάστρου εξαπολύει νέα επίθεση κατά του νυν δημάρχου Δ. Σραμαντού. Ιδού η ανακοίνωση: 
"ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ Ο ΣΑΡΑΜΑΝΤΟΣ
Επιχειρεί να εξαπατήσει πλέον και τις Εισαγγελικές Αρχές.
Ως Αντιπολίτευση ζητάμε επί μήνες στοιχεία για τις Δημοτικές Επιχειρήσεις και το Λατομείο του Μεσαίου, τα οποία αρνείται επίμονα να μας τα χορηγήσει.Φτάσαμε να προσκομίσουμε Εισαγγελική Εντολή για άμεση χορήγησή των.
Ο Σαραμάντος αντί να υπακούσει στην εντολή του Εισαγγελέα, επιχειρεί να εξαπατήσει τον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, αναφέροντας άλλα αντί άλλων, δηλαδή τους προϋπολογισμούς και απολογισμούς που καμία σχέση δεν έχουν με αυτά που επί μήνες του ζητάμε.
Με απύθμενο θράσος αναφέρεται με έγγραφό του προς την Εισαγγελία σε αίτησή μας με άλλο θέμα, προσπαθώντας να θολώσει τα νερά και αποκρύπτοντας τον τρόπο διαχείρισης των υλικών του Λατομείου Μεσαίου μέχρι σήμερα.
Με αυτόν τον τρόπο χρονοτριβεί και καθιστά ακόμη πιο επιτακτικό το ερώτημά μας.
Επί τέλους, τι έχει να κρύψει για τις Δημοτικές Επιχειρήσεις και την διαχείριση του Λατομείου Μεσαίου;;;
Μετά τα παραπάνω ο κάθε πολίτης μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του, για το ήθος, τις αρχές και την εντιμότητα του Σαραμάντου.
Αδίστακτα και ανερυθρίαστα χρησιμοποιεί αθέμιτα μέσα αρκεί να μην παραδώσει τα στοιχεία που του ζητάμε, και που οφείλει να τα χορηγήσει.
Αυτήν την διαφάνεια πρεσβεύει;;;;
Αυτήν την συνεργασία επιζητεί;;;;"


Αναμένεται ανταπάντηση, κτλ., κτλ...


Share/Bookmark

Δημοσίευση σχολίου

About This Blog

ΑΡΧΕΙΟ

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP